DAVID A. MCMILLEN

About

I AM AN 80 YEAR OLD MALE, BORN AGAIN, CHRISTIAN WITH A LOVE FOR JESUS. I DO NOT GET OUT MUCH ANYMORE BUT FIND THAT TELLING PEOPLE ABOUT THE LOVE JESUS HAS FOR THEM IS NOT ONLY WHAT WE ARE SUPPOSED TO DO BUT SOMETHING THAT THE WORLD NEEDS.

Website

Location:

Location: Melbourne, FL
Zipcode: 32934
Country: US

Stats

Blogs: 5765
images: 1

Profile Tag Cloud:

JESUS CAN CHANGE US ALL

user image 2015-11-09
By: DAVID A. MCMILLEN
Posted in: INSPIRATIONAL
JESUS CAN CHANGE US ALL

 

 

                                                    JESUS CAN CHANGE US ALL

 

DO YOU BELIEVE YOU ARE NOT CHANGEABLE?  I HAVE GOOD NEWS FOR YOU. JESUS CAN DO ANYTHING.  LOOK HOW HE CHANGED PAUL.  PAUL WAS A JEW AND A MEMBER OF THE SANHEDRIN AND HAD PERMISSION TO GO OUT AND PUT ALL THE FOLLOWERS OF JESUS IN PRISON OR EVEN PUT THEM TO DEATH. WHEN JESUS APPEARED TO HIM ON THE ROAD TO DAMASCUS, HE CHANGED PAUL COMPLETELY.  JESUS CHOSEN HIM TO TAKE THE MESSAGE OF SALVATION TO THE GENTILES SINCE THE JEWS HAD REJECTED JESUS AS THEIR MESSIAH.  PAUL WAS DEDICATED TO DO JESUS' WORK EVEN BEING READY TO DIE FOR THE NAME OF JESUS.  LOOK AT THE LOVE HIS DISCIPLES HAD FOR HIM AS SHOWN IN ACTS 21:13 WHERE IT SAYS "Then Paul answered, What mean ye to weep and to break mine heart? for I am ready not to be bound only, but also to die at Jerusalem for the name of the Lord Jesus."

 

PETER DIDN'T HAVE TO BE CHANGED LIKE PAUL DID.  JESUS JUST NEEDED TO SHOW PETER THAT NO MAN WAS TO BE CALLED UNCLEAN SO HE SENT HIM TO CORNELIUS' HOUSE, A GENTILE.  LOOK WHAT IT SAYS IN ACTS 10:28 And he said unto them, Ye know how that it is an unlawful thing for a man that is a Jew to keep company, or come unto one of another nation; but God hath shewed me that I should not call any man common or unclean.  

 

WE NEED TO NOT GIVE UP ON OURSELVES BECAUSE JESUS CAN USE ALL OF US.  WE JUST NEED TO HAVE THE DEDICATION THAT PAUL HAD AND THE OBEDIENCE OF PETER.  NO MATTER WHAT THE COST MIGHT BE, WE JUST NEED TO TRUST HIM AND KNOW THAT EVERYTHING WILL BE ALRIGHT.

 

GOD BLESS YOU ALL.

Tags

Dislike 0